Είναι γνωστό σε όλους πως η Google δεν αναλαμβάνει την κατασκευή των Nexus συσκευών της, αλλά στρέφεται σε διάφορους εταίρους στη βιομηχανία του Android, στους οποίος δίνει την ευκαιρία να φτιάξουν μια Nexus συσκευή για το έτος. Μέχρι στιγμής έχουμε δει smartphones της σειράς Nexus από HTC, Samsung, LG, Motorola και Huawei.

david-bruke

Ωστόσο φαίνεται ότι από όλους τους κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας, η Google φαίνεται να πιστεύει ότι η LG έχει κάνει την καλύτερη δουλειά. Αυτό είναι σύμφωνα με τον τον αντιπρόεδρο του Android Engineering της Google, Dave Burke, ο οποίος πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ισχυρίστηκε ότι η LG είναι ο καλύτερος συνεργάτης για την κατασκευή Nexus κινητών.

“Η LG Electronics είναι ο καλύτερος συνεργάτης για εμάς στη κατασκευή Nexus κινητών. Μοιραζόμαστε την ίδια προσέγγιση για την αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας με την LG Electronics. Στους μηχανικούς μας αρέσει πολύ να συνεργάζονται με τους ανθρώπους της LG Electronics. Μαζί έχουν γίνει μια εξαιρετική ομάδα” είπε ο David Burke.

Το πρώτο Nexus της LG ήταν το Nexus 4, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοεμβρίου 2012, ενώ ένα χρόνο μετά η Google κυκλοφόρησε το LG Nexus 5. Μετά από ένα χρόνο κενό, η LG επέστρεψε και πάλι φέτος με το νέο LG Nexus 5Χ, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.

Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για την Google και την LG στο μέλλον, αλλά μέχρι στιγμής, έχουν μια ισχυρή εταιρική σχέση που θα συνεχιστεί πιθανότατα τα επόμενα χρόνια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.