Η Google θα ανακοινώσει σήμερα το Nexus 6, που θα είναι κατασκευασμένο από την Motorola και θα είναι το πρώτο Phablet της εταιρίας. Μαζί με αυτό θα δούμε και το Nexus 9, κατασκευασμένο από την HTC, το οποίο θα φοράει Tegra K1 στα 64bit. Και οι δύο συσκευές τρέχουν Android L , αλλά θα έχουμε κάτι σαν την ανακοίνωση του Nexus 5, που απλά ανέβηκε στο διαδίκτυο, χωρίς κάποια εκδήλωση. Αυτά μας είπε το Forbes σήμερα σχετικά με τις συσκευές!

nexus 9

Το Nexus 9 αναμένεται να είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με προπαραγγελίες να ξεκινάνε στις 17 Οκτωβρίου και κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου. Το Tablet θα έχει 9 ίντσες Quad HD οθόνη και θα έχει στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό του μέρος. Φυσικά ανυπομονούμε να δούμε τον Tegra K1 εν δράση, με την 192 shaders GPU του, που υπόσχεται τρομερά γραφικά. Το περιμένουμε στα $299 για την 16GB, Wi-Fi έκδοση και στα $399 για την 32GB LTE έκδοση.

Nexus 6

Το Nexus 6 δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αλλά έχουμε μαζέψει όλα τα μέχρι τώρα γνωστά χαρακτηριστικά του, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techamaniacs.gr για να δούμε παρέα το Nexus 6, αμέσως μόλις ανακοινωθεί!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.