Από τη πρώτη στιγμή εδώ στο techmaniacs.gr προσπαθούσαμε να γράψουμε χρήσιμους οδηγούς για το πως να περάσεις Play Store σε Huawei smartphones.

Google Play στα Huawei

Σήμερα, θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο dualspace, ένα apk με το οποίο μπορείς να περάσεις Google Play Store, Youtube και βασικά πολλές εφαρμογές στο Huawei smartphone, χωρίς να χρειαστεί να μπλέξεις με LZPLay. Έχουμε δοκιμάσει τον οδηγό σε Huawei P40 Lite E και δούλεψε.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέβηκαν διάφορα βίντεο στο Youtube που περιγράφουν την διαδικασία αναλυτικά για το πως να περάσεις Google Play στα Huawei smartphones. Συγκεκριμένα θα πρέπει να κατεβάσεις απλά ένα αρχείο, το Dualspace. Στη συνέχεια εγκαθιστάς την εφαρμογή την ανοίγεις, θα πρέπει να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μόνη της σε παραπέμπει στα βήματα για να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση του Play Store, του Youtube και πλήθος άλλων εφαρμογών.

Κατεβάζουμε το dualspace.apk από αυτό το link (direct download link). Είναι δικό μας link καθαρό από διαφημίσεις και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα διαγραφεί αν ανέβει στο Google Drive ή αλλού.

Μπορέσαμε να εγκαταστήσουμε Youtube και μάλιστα και με τον λογαριασμό μας μέσα. Να σημειωθεί, ότι και πάλι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με κάποιες εφαρμογές, το Fortnite δεν παίζει για παράδειγμα, όπως γράφουν στα σχόλια των βίντεο, σε κάθε περίπτωση δοκίμασέ το και εσύ και πες μας την εμπειρία σου.

Και ένα σύντομο βίντεο που βρήκαμε στο Youtube για να σε βοηθήσει στη διαδικασία.

https://dualspace.en.uptodown.com/android

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.