Είμαστε ίσως μόλις ένα μήνα μακριά από την επίσημη παρουσίαση της νέας οικογένειας συσκευών Pixel. Τα επερχόμενα smartphones της Google λέγεται ότι θα ανακοινωθούν στις 4 Οκτωβρίου και τώρα έχουμε μερικές ακόμα νέες πληροφορίες.

new-renders-of-the-pixel-xl-jpg-5
Το ελαφρώς μεγαλύτερο Pixel XL, επίσης γνωστό ως Marlin, πέρασε από το Geekbench για ακόμη μία φορά, και επιβεβαίωσε ότι θα έρθει με 4GB RAM. Επίσης, για πρώτη φορά, αναφέρεται ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει με Android 7.1 Nougat. Η νέα ενημέρωση αναμένεται να φέρει μερικά νέα χαρακτηριστικά στο Google Daydream για το VR, μαζί με κάποιες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει οποιαδήποτε νέα πληροφορία σχετικά με το chipset του τηλεφώνου. Προηγούμενες φήμες δείχνουν πως και τα δύο Pixel smartphones θα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 821 επεξεργαστή της Qualcomm, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι θα έρθουν με Snapdragon 820 επεξεργαστή. Αυτό που ξέρουμε είναι το Pixel XL θα έχει σίγουρα 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.59GHz.

pixel-xl-geekbench
Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή για τον επεξεργαστή από την Google, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί όλες τις φετινές ναυαρχίδες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το μικρότερο Pixel θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών, ενώ το Pixel XL με οθόνη 5,5 ιντσών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ