Το Google Pixel και το Pixel XL έχουν τραβήξει την προσοχή του τεχνολογικού κόσμου και στην χώρα μας το περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία. Η συσκευή ήρθε στην χώρα μας επίσημα όμως τα νέα δεν είναι καθόλου καλά.

Σήμερα έκανε την εμφάνισή της η συσκευή στο πρώτο κατάστημα, που είναι το γνωστό μας Πλαίσιο. Η συσκευή είναι πολύ δυνατή όμως η τιμή στην οποία ήρθε στην χώρα μας είναι εκτός πραγματικότητα, αφού το απλό Google Pixel έρχεται στα €849, ενώ το Pixel XL φτάνει τα €999. Μιλάμε για τις εκδόσεις με τα 32GB και για τις δύο συσκευές, πράγμα το οποίο είναι πραγματικά εξοργιστικό.

pixel-plaisio

Να τονίσουμε πως η τιμή της συσκευής για την ευρωπαϊκή αγορά είναι στα 759 για το Pixel και στα €899 για το Pixel XL. Πραγματικά το €100 “καπέλο” δεν δικαιολογείται ούτε από την διαφορά στον ΦΠΑ.

Μετά μην αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος στρέφεται προς το skroutz και την κινέζικη αγορά, ειδικά εν καιρό κρίσης!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.