Το AndroidPolice έχει ένα render από το επερχόμενο από το επερχόμενο Google Pixel 2, που από ότι φαίνεται θα είναι κατασκευασμένο από την LG. Το render μας δείχνει την μεγάλη έκδοση της συσκευής, γνωστό και ως Pixel XL 2 και οι πληροφορίες που έρχονται με το render είναι για αυτή την έκδοση.

Εμφανισιακά η συσκευή είναι πολύ κοντά στο τωρινό Pixel XL, όμως έχει αρκετές αλλαγές. Στην πρόσοψη έχουμε οθόνη με αναλογία 18:9, τεχνολογίας AMOLED. Η οθόνη αναμένεται να είναι στις 6 ίντσες. Το γυαλί μπροστά από την οθόνη φαίνεται να είναι κυρτό, χωρίς όμως η ίδια η οθόνη να είναι κυρτή. Ακολουθώντας τον σχεδιασμό του LG G6, η συσκευή φαίνεται να έχει μικρά bezels, τα οποία όμως δεν είναι τόσο μικρά όσο το Essential Phone και το Xiaomi Mi MIX.

Στο πίσω μέρος της συσκευής έχουμε περιοχή με γυαλί στο πίσω μέρος, αλλά εμφανώς μικρότερο σε σχέση με τον προκάτοχό της. Παρατηρούμε μονή κάμερα στο πάνω μέρος, με LED Flash, ενώ κάτω από την γυάλινη επιφάνεια θα βρούμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι γραμμές για τις κεραίες δεν είναι εμφανείς στο render, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξή τους ή μη στην συσκευή.

Η συσκευή θα έχει λειτουργία πίεσης, παρόμοια με το HTC Edge Sense, του U11. Αυτό θα μας επιτρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, όταν πιέζουμε τις άκρες τις συσκευής.

Το AndroidPolice αναφέρει πως δεν είναι τελικός ο σχεδιασμός της συσκευής και πως κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν μέχρι την ανακοίνωση της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.