Η Google αναμένεται να διαθέσει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί την ολοκληρωτική – ουσιαστικά κυριαρχία της Samsung στο χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών.

google pixel fold

Σύμφωνα με έγγραφα που είδε το CNBC, το Google Pixel Fold θα είναι ίσως το πιο premium smartphone της Google, με τον πιο ισχυρό μεντεσέ που μπορείς να βρεις σε αναδιπλούμενο. Η τιμή του, στα 1.700 δολάρια.

Η εξωτερική οθόνη θα έχει μέγεθος 5.8 ίντσες και το τηλέφωνο θα ανοίγει σαν βιβλίο προκειμένου να αποκαλυφθεί η εσωτερική μεγάλη οθόνη των 7.6 ιντσών, το ίδιο μέγεθος με την οθόνη του κύριου ανταγωνιστή της, της Samsung. Η μπαταρία του θα προσφέρει 24 ώρες αυτονομίας και ως 72 ώρες σε low power mode. Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει τον Google Tensor G2

Αν και το hardware αποτελεί ένα μικρό μέρος των εσόδων της Google, το Pixel Fold θα είναι το πιο ακριβό τηλέφωνο στην οικογένεια των Google Pixel συσκευών. Η εταιρεία έχει παραμετροποιήσει το Android  και το Google Play για αναδιπλούμενες συσκευές τρίτων, όπως της Samsung. Το Pixel Fold θα δώσει την ευκαιρία στη Google να δείξει τι μπορεί να κάνει ένα αναδιπλούμενο κινητό από μια εταιρεία που θα έχει τον έλεγχο τόσο του software όσο και του hardware.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.