Όπως οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα γνωρίζετε, η σειρά Nexus της Google αποτελείται από κινητά τηλέφωνα, καθώς και tablets. Όλες οι Nexus συσκευές έχουν κατασκευαστεί σε στενή συνεργασία με μεγάλες εταιρείες και προσφέρουν την πιο καθαρή εμπειρία του Android, ακριβώς όπως η Google το προσφέρει.

google-pixel

Ωστόσο, ορισμένες φορές η Google κυκλοφορεί επίσης προϊόντα που αναπτύσσει και κατασκευάζει μόνη της από την αρχή μέχρι το τέλος. Η τελευταία τέτοια προσθήκη έρχεται με το νέο Google Pixel C. Όπως το όνομα του προδίδει, το Pixel C προέρχεται από την ομάδα πίσω από το Chromebook Pixel και είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο από την Google.

 google-pixel-c-image_2x

Το Google Pixel C είναι λοιπόν ένα tablet και μπορούμε να πούμε πως είναι από τα ισχυρότερα που έχουμε δει στην κατηγορία του μέχρι σήμερα. Διαθέτει οθόνη 10,2 ιντσών με ανάλυση 2560×1800 πίξελς και πυκνότητα 308ppi. Στο εσωτερικό του βρίσκεται τοποθετημένος ο πανίσχυρος Nvidia X1 επεξεργαστής με την Maxwell GPU σε συνδυασμό με 3GB RAM και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Το Pixel C στοχεύει στην προηγμένη παραγωγικότητα εν κινήσει, γι’ αυτό τον λόγο θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα επίσημο ρυθμιζόμενο πληκτρολόγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση. Το πληκτρολόγιο κουμπώνει πάνω στο tablet και όταν διπλώνεται με το Pixel C φορτίζει ασύρματα μαζί του, έτσι δεν θα χρειαστεί να ανησυχούμε για την φόρτιση μιας ακόμα συσκευής.

pixel-c-pricing

Η τιμή του Google Pixel C θα είναι στα $499 για το μοντέλο των 32GB και στα $599 για το μοντέλο των 64GB. Δυστυχώς, σε αυτήν την τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε το πληκτρολόγιο. Θα πωλείται ξεχωριστά για επιπλέον $149. Η διαθεσιμότητα και ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ