Η Google όπως έχει δείξει και στο παρελθόν δεν ενδιαφέρεται τόσο σε μεγάλο βαθμό για τις raw επιδόσεις στα smartphones της και ορισμένα νέα benchmarks φαίνεται να το επιβεβαιώνουν. Ειδικότερα, ο Tensor G3 ο οποίος θα τοποθετηθεί στο Pixel 8 θα είναι μόνο λίγο πιο γρήγορος από τον G2 του Google Pixel 7 Pro και δυστυχώς, πιο αργός από τον Snapdragon 8 Gen 3.

Σύμφωνα με ορισμένα benchmarks που δημοσίευσε ο @Tech_Reve, ο Snapdragon 8 Gen 3 φθάνει τα 1.700 points στο Geekbench 5 (single-core) και 6.600 (multicore). Αντιστοίχως, οι επιδόσεις του Tensor G3 που θα βρίσκεται στη σειρά Google Pixel 8 είναι 1.186 και 3.809.

Ο Tensor G3 εν ολίγοις βασίζεται στους πυρήνες της ARM της προηγούμενης χρονιάς, ενώ ο Snapdragon 8 Gen 3 έρχεται με τα τελευταία και πιο πρόσφατα CPU designs της εταιρείας.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.