Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε δει το Google Pixel 8 Pro μέσα από renders ωστόσο πριν από λίγες ώρες δημοσιεύθηκε ένα video από την ιστοσελίδα 91mobiles που το δείχνει να διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας.

Δυστυχώς το video κατέβηκε από το youtube, ωστόσο έμειναν αρκετές φωτογραφίες online οι οποίες μας επιτρέπουν να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Οι εικόνες όπως βλέπουμε παρουσιάζουν την άσπρη έκδοση της συσκευής με ένα design παρόμοιο με εκείνο της σειράς Google Pixel 7 series.

Αυτή τη φορά υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ασημί camera module με μια μεγαλύτερη οπή για τις κάμερες. Εκείνο ωστόσο το οποίο αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα, είναι ότι περιλαμβάνει και αισθητήρα στη δεξιά πλευρά των καμερών για τη θερμοκρασία, κάτι σαν τα ανέπαφα θερμόμετρα.

Το βίντεο, τουλάχιστον, μέχρι να κατέβει, έδειχνε τη μετακίνηση του smartphone ξεκινώντας από το μέτωπο προς το κρόταφο, όσο πιο κοντά στο δέρμα γίνεται, χωρίς να το αγγίζει. Η όλη διαδικασία κρατάει πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια παρουσίαζε το αποτέλεσμα. Η Google φαίνεται ότι δοκιμάζει έντονα το χαρακτηριστικό για αυτό και διέρρευσε το video.

Αναμένουμε να δούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πρακτικές του χρήσης, αν και αμφιβάλλουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν θερμική κάμερα. Αναμένεται να είναι αποκλειστικά στο Google Pixel 8 Pro και όχι στο απλό μοντέλο.

Επιτέλους συμβόλαιο με 17 ευρώ στη Vodafone: Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα Vodafone RED

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.