Πλησιάζουμε στο Google I/O 2023 όπου μεταξύ άλλων θα κάνει ντεμπούτο το Pixel 7a και οι αναφορές σχετικά με το επερχόμενο smartphone έχουν πληθύνει πάρα πολύ. Αυτή τη φορά, έχουμε στη διάθεση μας φωτογραφίες από το κουτί της συσκευής.

Το Pixel 7a μοιάζει με κάθε άλλο πρόσφατο Pixel smartphone, όπως ήδη γνωρίζαμε, και στο κουτί του βλέπουμε το σήμα του κολοσσού της αναζήτησης, το όνομα του έξυπνου τηλεφώνου, και από κάτω μία φωτογραφία του. Η πίσω μεριά του κουτιού έχει τις κλασικές ετικέτες και δύο ταινίες που το σφραγίζουν.

Οι ετικέτες στην πίσω μεριά του κουτιού αναφέρουν τον αριθμό μοντέλου “GWKK2” και μεταξύ των πληροφοριών υπάρχει αναφορά ότι το Google Pixel 7a υποστηρίζει μόνο Sub-6 5G. Βέβαια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι υποστηρίζει και mmWave 5G, και πώς αυτό το μοντέλο είναι για συγκεκριμένες αγορές.

Η συσκευή που βρίσκεται στο κουτί των φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν έχει διαφορετικό αριθμό μοντέλου από αυτόν που είχαμε στη διάθεση μας έως τώρα. Οπότε, ίσως η Google έχει ετοιμάσει δύο ή τρία διαφορετικά μοντέλα, για διάφορες αγορές ή και παρόχους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.