Η Google ετοιμάζεται να λανσάρει επίσημα τα Pixel 6 και λίγο πριν την ανακοίνωση και κυκλοφορία των smartphones μάθαμε πάρα πολλές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με επίσημη σελίδα προώθησης η Google θα προσφέρει ενημερώσεις ασφαλείας στα συγκεκριμένα smartphones για πέντε χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει από τη στιγμή που τα τηλέφωνα θα γίνουν διαθέσιμα στις ΗΠΑ.

Την πληροφοροφορία αυτή επιβεβαίωνουν σιγά σιγά leakers/tipsters, όπως ο γνωστός Snoopy που δήλωσε ότι τα Pixel 6 θα πάρουν 4 βασικές εκδόσεις λογισμικού και 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι τα Pixel 6 θα πάρουν και το Android 16, μιας που θα κυκλοφορήσουν με το Android 12 out of the box.

Πρόκειται για σημαντική αλλαγή, μιας που τα παλιότερα Pixel λάμβαναν υποστήριξη για 4 χρόνια και τρεις βασικές εκδόσεις Android. Άρα, αν εξαιρέσεις το bump του module, τα Google Pixel 6 είναι τα καλύτερα τηλέφωνα που έχει λανσάρει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, και αξίζει πραγματικά να αναλογιστείς την αγορά τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.