Το Pixel 4 XL ποζάρει σε νέες πραγματικές φωτογραφίες σήμερα, οι οποίες απεστάλησαν στο theverge.com. Ήδη το έχουμε δει πολλές φορές, ωστόσο το σημερινό leak επιβεβαιώνει το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής.

Κάτι στο οποίο δεν έχει δοθεί σημασία τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα λάβει λίγο πιο γρήγορο aperture, στο f/1.73 στο Pixel 4 από το f/1.8 του Pixel 3. Ωστόσο δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για τη φημολογούμενη telephoto camera, προηγούμενα leaks την ήθελαν να πρόκειται για αισθητήρα 16MP, που μάλλον δεν θα πρέπει να δουλεύει στο εν λόγω μοντέλο, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα demo τηλέφωνο και όχι το τελικό προϊόν.

Επιπλέον, leaks όσον αφορά το camera app επισημαίνουν ότι το τηλέφωνο θα λαμβάνει σε 16:9 εκ προεπιλογής ώστε οι φωτογραφίες να καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη παρά το γεγονός ότι ο αισθητήρας παραμένει στο 4:3. Πρόκειται για κάτι ανάλογο που κάνει η Apple με το iPhone 11, που εκμεταλλεύεται τους πρόσθετους ευρυγώνιους φακούς για να γεμίσει την οθόνη. Επιπλέον, στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά από το HW info:

Η security screen του Android 10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.