Όσο πιο πολλά μαθαίνουμε για τη νέα οικογένεια των Google Pixel 4, τόσα περισσότερο φαίνεται η προσπάθεια που κάνει η Google να προσφέρει συσκευή η οποία θα μπορεί να ανταγωνιστεί το Apple iPhone και τα Samsung flagships. Η Google έχει ήδη επιβεβαιώσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι οι συσκευές θα εξοπλιστούν με το secure face unliock σύστημα παρόμοιο με εκείνο του Face ID, ενώ το νέο Motion Sense feature χρησιμοποιεί το Soli chip της Google για να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες Pixel 4 συσκευών να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες του smartphone, όπως το skipping των τραγουδιών, την σίγαση ειδοποιήσεων και την σίγαση τηλεφωνικών κλήσεων, με τη χρήση χειρονομιών.

Η φωτογραφία είναι μια περιοχή όπου τα Pixels έχουν ήδη γίνει ανταγωνιστικά με την Apple και τη Samsung. Όμως η Google δεν επαναπαύεται. Κρυμμένος κώδικας εντός του Google Camera app, αποκάλυψε ότι τα Pixel 4 και Pixel 4 XL θα εξοπλιστούν με τη δυνατότητα λήψης μεγαλύτερου εύρος χρωμάτων P3. Έχοντας ήδη χρησιμοποιηθεί στις κάμερες από το iPhone 7 και άνω, το σύστημα μπορεί να λάβει κατά 25% μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων σε σχέση με τα συνήθη sRGB συστήματα στα περισσότερα Android smartphones. Και για πρώτη φορά, η Google βάζει σύστημα πολλαπλών καμερών στο πίσω μέρος του Pixel. Το Pixel 4 αναμένεται να διαθέτει μια 12MP κύρια κάμερα και μια 16MP telephoto κάμερα με 5x optical zoom. Από την μεριά του το Pixel 4XL θα διαθέτει αυτές τις δυο κάμερες και θα προσθέσει και έναν τρίτο spectral sensor. Και τα δυο τηλέφωνα ίσως έλθουν εξοπλισμένα με wide angle selfie κάμερα.

Και σήμερα, το 9to5Google, επικαλείται αξιόπιστη πηγή και αναφέρει ότι οι κάμερες των Pixel 4 θα έχουν ένα ενδιαφέρον νέο feature το οποίο θα αποκαλείται Motion mode. Αυτό θα επιτρέψει τη λήψη action shots με κινούμενα υποκείμενα στο foreground μιας φωτογραφίας σε συνδυασμό με ένα θολό backgroud. Επιπροσθέτως, η πηγή αναφέρει ότι η σειρά Pixel 4 θα έχει σαφώς μια βελτιωμένη έκδοση του Night Sight. Πρόκειται για το feature το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους Pixel συσκευών να λάβουν εντυπωσιακές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μάλιστα, θα είναι πολύ καλύτερο στη σειρά Pixel 4. Η Astrophotography είναι ένας όρος που σπάνια συναντούμε για την πρακτική της λήψης φωτογραφιών των αστεριών του ουρανού. Η Google σύμφωνα με πληροφορίες θα προωθήσει τις βελτιωμένες ικανότητες του Night Sight δείχνοντας πόσο καλές φωτογραφίες των αστεριών τη νύχτα λαμβάνει.

Μια φωτογραφία η οποία ανακαλύφθηκε από το XDA στο Weibo, δείχνει ότι το Google Pixel 4 θα έχει 8x Zoom, που θα προσφέρεται με τον συνδυασμό 5x optical zoom και τη λειτουργία Super Res Zoom της Google. Στη φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω, ο zoom slider σου δείχνει το επίπεδο του zoom. Επίσης, μια άλλη φωτογραφία δείχνει ότι τα τηλέφωνα θα έρθουν με 6GB RAM. Οι φωτογραφίες έκτοτε αφαιρέθηκαν.

Το Google Pixel 4 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με μια 5.7 ιντσών AMOLED οθόνη και 1080 x 2280 ανάλυση. Το Pixel 4XL από την μεριά του θα διαθέτει μια 6.3 ιντσών AMOLED οθόνη με 1440 x 3040 ανάλυση. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν aspect ratio 19:9 και οι οθόνες 90Hz refresh rate.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.