Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL, έκαναν την εμφάνισή τους στο XDA-Developers, από άτιμο που έχει δει τις συσκευές από κοντά. Η πηγή αναφέρει πως οι δύο συσκευές έχουν τις κωδικές ονομασίες Taimen και Walleye και θα έρθουν με οθόνες 4.97 ίντσες και 5.99 ίντσες.

Το Google Taimen θα είναι το μεγαλύτερο από τις συσκευές, ενώ οι φήμες θέλουν την LG να κατασκευάζει το Taimen και η HTC το Walleye.

Από τότε μαθαίνουμε στο XDA Developers πως το Taimen θα έρθει με OLED οθόνη, ανάλυσης 1440p, από την LG, πράγμα που σημαίνει πως θα κατασκευάσει ολόκληρη την συσκευή. Ακούμε όμως φήμες πως θα είναι κατασκευάστρια μόνο της οθόνης και πως τις συσκευές θα τις αναλάβει η HTC.

Όπως και να έχει οι πληροφορίες θέλουν το Google Pixel 2 XL να έχει οθόνη 5.99 ίντσες, με πολύ μικρά bezels, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Με την συσκευή να είναι ναυαρχίδα, υποθέτουμε πως θα έρθει με Snapdragon 835 και θα έχει 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κατασκευή του θα είναι όπως και πέρσι, από γυαλί και αλουμίνιο, όμως ακούμε πως δεν θα έχει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, χωρίς να γίνεται αναφορά για την νέα τοποθεσία του.

Από την άλλη το Pixel 2 θα έρθει με οθόνη 4.97 ίντσες, ανάλυσης 1080p. Εμφανισιακά δεν θα αλλάξει πολύ σε σχέση με το πρώτο Pixel και θα έρθει με Snapdragon 835, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Το XDA Developers φαίνεται να είναι αρκετά σίγουρο για την πηγή του, ενώ τα χαρακτηριστικά φαίνονται πολύ ρεαλιστικά. Φυσικά όπως πάντα παραμένουμε επιφυλακτικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.