Σήμερα θα ανακοινωθούν τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, όμως πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του δεύτερου.

Το νέο XL θα έρθει ο οθόνη 6 ιντσών, τεχνολογίας P-OLED (από την LG). Θα έχει αναλογία οθόνης 18:9 και ανάλυση 1440×2880. Η Always-On Display δεν φαίνεται στα χαρακτηριστικά, αλλά δεδομένου του Android 8.0 και της τεχνολογίας της οθόνης, πιθανότατα θα είναι εκεί. Η οθόνη έχει 3D Arc γυαλί, από Gorilla Glass 5.

Το Pixel 2 XL θα έχει δύο SIM, μία nano SIM και μία ενσωματωμένη, σαν αυτή που έχει το Apple Watch Series 3 LTE. Έτσι θα μπορείτε να αλλάξετε πάροχους, χωρίς να χρειάζεται νέα κάρτα.

Δεν έχουμε πληροφορίες για την ύπαρξη 3.5mm jack, όμως βλέπουμε τεχνολογίας Adaptive Audio Amplifier, που κάνει χρήση τριών μικροφώνων για Wi-Fi Calling και noise cancellation.

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι μισά, οπότε βλέπουμε μόνο την selfie κάμερα, που είναι στα 8MP, με φακό διαφράγματος f/2.4. Για την πίσω κάμερα δεν βλέπουμε αναφορά όμως οι φήμες την θέλουν στα 12MP, με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Το “Pixel Visual Core” μας τράβηξε την προσοχή και πιθανότατα είναι ένα εξτρα chip από την Google, για την επεξεργασία των φωτογραφιών. Αυτό πάει το HDR+ ένα βήμα παρακάτω, που μέχρι τώρα έτρεχε στο IPS chip της Qulalcomm.

Στο εσωτερικό της συσκευής περιμένουμε τον Snapdragon 835, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο (ίσως δούμε και εκδόσεις 128GB και 256GB). Φυσικά θα έρθει με Android 8.0 προ-εγκατεστημένο.

Το σώμα του Pixel 2 XL θα είναι από αλουμίνιο, με λίγο γυαλί στο πάνω μέρος της πλάτης. Δεν βλέπουμε πιστοποίηση IP, οπότε δεν ξέρουμε αν θα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Η μπαταρία του θα είναι στις 3.520mAh, ενώ δεν βλέπουμε κάτι για ασύρματη φόρτιση.

Βλέπουμε επίσης και κάτι με την ονομασία “advance x-axis haptics” που μας θυμίζει το edge sense του HTC U11, οπότε ίσως δούμε τέτοιες λειτουργίες στην συσκευή.

Σε λίγες ώρες η συσκευή ανακοινώνεται, οπότε μείνετε συντονισμένοι, ώστε να ρίξουμε φως στα σημεία που δεν γνωρίζουμε, παρέα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.