Skip to content

Google Pixel 10 Pro XL: Πέρασε από το AnTuTu και δε θα σας αρέσει

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Google Pixel 10 Pro XL

Τα Google Pixel τηλέφωνα εδώ και χρόνια έρχονται με επιδόσεις μεσαίας κατηγορίας και τιμή premium συσκευής και από ότι φαίνεται και φέτος θα έχουμε μία από τα ίδια. Οι νέες συσκευές θα ανακοινωθούν αύριο 20 Αυγούστου και σήμερα το μεγαλύτερο και δυνατότερο από αυτά, το Pixel 10 Pro XL, πέρασε από το AnTuTu με ελάχιστες διαφορά στις επιδόσεις από τον προκάτοχό του.

Η συσκευή σκόραρε μόλις 1.140.286 πόντους στο AnTuTu, με τον νέο Tensor G5. Αυτό είναι αύξηση μόλις 16% από τους 986.628 πόντους που πετύχαινε το Pixel 9 Pro XL.

Τα αποτελέσματα του Pixel 10 Pro XL είναι ιδιαίτερα περίεργα, καθώς βλέπουμε τεράστια αύξηση στην CPU, που αγγίζει το 73%, αλλά έχουμε μεγάλη πτώση στις επιδόσεις για της GPU.

Pixel 10 Pro XL antutu

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε chip να βελτιώνει ένα κομμάτι του και να υποβαθμίζει κάποια άλλα, σε σχέση με τον Tensor G4. Πως γίνεται ένα chip νεότερης γενιάς να έχει υποβαθμίσεις σε διάφορους τομείς, είναι αρκετά μυστήριο, πόσο μάλλον όταν το benchmark έρχεται μία μέρα πριν την ανακοίνωση της συσκευής, που σημαίνει πως μιλάμε για ένα προϊόν στο τελικό του στάδιο ανάπτυξης.

Μέχρι πότε θα μπορούμε να παρακολουθούμε τον τρόπο λήψης αποφάσεων της AI;

Ας ελπίσουμε πως το benchmark έτρεξε με παλαιότερη έκδοση του λογισμικού, γιατί τα αποτελέσματα που πέτυχε δεν είναι καθόλου καλά. Μάλιστα, είναι χειρότερα από αυτά που πετυχαίνουν οι συσκευές της Huawei, με την εταιρεία να μην έχει πρόσβαση σε εξοπλισμό για τη δημιουργία προηγμένων chipsets.

Ταυτόχρονα, οι συσκευές της Google έχουν αρκετά δυνατές κάμερες, που όμως βασίζονται κυρίως στο software και όχι στο hardware, με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον που κάποια άτομα και τα αμερικανικά μέσα εκθειάζουν τα Pixel, με αυτές τις επιδόσεις και με αυτό το hardware.

Πηγή: Reddit

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.