Το Google Photos, η γνωστή εφαρμογή που όλοι έχουμε αγαπήσει έχει εκδόσεις τόσο στο mobile όσο και στο web. Αν και κατά κανόνα η mobile έκδοση λαμβάνει τη περισσότερη προσοχή, η web έκδοση φέρει πλήθος νεών χαρακτηριστικών επεξεργασίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Google, το Google Photos στο web λαμβάνει νέα editing εργαλεία: Portrait Light, Portrait Blur, Dynamic, Color Pop, HDR και Sky suggestion. Και φυσικά για όσους δεν γνωρίζουν ας αναφέρουμε τα εξής:

  • Portait Light: Επιτρέπει την προσαρμογή της θέσης και της φωτεινότητας του φωτός σε πορτραίτα
  • Portrait Blue: Επιτρέπει την προσαρμογή του θολώματος του background σε πορτραίτα
  • Dynamic: Αυτόματα βελτιώνει τη φωτεινότητα και την αντίθεση
  • Color Pop: Επιτρέπει την προσαρμογή της αντίθεσης στις άκρες
  • HDR: Σου δίνει τη δυνατότητα βελτίωσης της φωτεινότητας της αντίθεσης στη φωτογραφία
  • Sky: Σου επιτρέπει να επιλέγεις από πλήθος διαθέσιμων παλετών και να προσαρμόζεις το χρώμα και την αντίθεση του ουρανού.

Να σημειωθεί ότι όπως τονίζει στη σελίδα υποστήριξης η Google απαιτείται συνδρομή Google One, τουλάχιστον 4GB RAM και ο browser να έχει τη τελευταία έκδοση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα εντόπισα ένα μήνα τώρα στην web έκδοση αλλά απαιτούν συνδρομή Google one. (όπως στα κινητά)
    Επίσης σε παλαιό επεξεργαστή είδα να ζοριζεται πολύ ο επεξεργαστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.