Η Google ανακοίνωσε ότι το Google Photos έχει πλέον παραπάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, μόλις 5 μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του. Να αναφέρουμε ότι το Instagram, το Pinterest αλλά και το Twitter χρειάστηκαν χρόνια για να αποκτήσουν τόσους χρήστες.

google-photos

Εκτός από τον αριθμό των χρηστών, η Google έδωσε και μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως ότι τα σκυλιά είναι το ζώο με τις περισσότερες φωτογραφίσεις και πως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και η Βαρκελώνη είναι τα μέρη που έχουν τραβηχτεί οι περισσότερες φωτογραφίες. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι χάρις στην εφαρμογή εξοικονομήθηκαν 3.720 TBs χώρου στις συσκευές των χρηστών, μέσω των backups.

google-photos-storage

Να υπενθυμίσουμε ότι το Google Photos μας δίνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για φωτογραφίες μέχρι 16MP χωρίς να τις αλλοιώνει, το οποίο είναι από τους σημαντικότερους λόγους της επιτυχίας του.

Πηγή | Via

Axilleas Totsi

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν λέω, πολύ καλή υπηρεσία και next generation διαμόρφωση. Όμως, την ενεργοποιούν αυτόματα για τους κατόχους android συσκευών. Τα 3.720 terra που λέει εκεί, μαζεύονται όχι από φωτογραφίες, αλλά από τις ταινίες, που από μόνο του το google photos κάνει συγχρονισμό και ανεβάζει.. ότι ταινία είχα στο τάμπλετ, την ανέβασε…. πάνω από 10 giga, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία και χωρίς να με ρωτήσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ