Σίγουρα αν είσαι κάτοχος μιας Android συσκευής, θα έχεις έρθει σε επαφή έστω και μια φορά με το Google Photos. Είναι το default gallery app στα Google Pixels και εξοπλίζεται με πλήθος editing εργαλείων για να μπορέσει ο καθένας μας να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

Η Google φαίνεται ότι εργάζεται σε ένα ριζικά ανανεωμένο design για πλήθος στοιχείων του UI, κάτι που επίσης περιλαμβάνει την αφαίρεση της μπάρας πλοήγησης στο κάτω μέρος.

Από τα screenshots που δημοσιεύονται φαίνεται ακριβώς η αφαίρεση της μπάρας στο κάτω μέρος, η οποία έχει αντικατασταθεί με μια floating με επιλογές για τις ενότητες των Photos, Memories και για τη βιβλιοθήκη, ενώ όσον αφορά την αναζήτηση, αυτή λαμβάνει ένα ξεχωριστό floating button. Ανανεωμένο είναι και το memories tab με νέο UI.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει το design και στη stable έκδοση έκδοση της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.