Σύμφωνα με ένα επίσημο blog post που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Google, το Google Photos ανανεώνεται ριζικά. Η τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση φέρνει μια ριζικά ανανεωμένη μπάρα πλοήγησης αλλά και ένα ολοκαίνουργιο Memories feature. Σύμφωνα με την Google το νέο design κυκλοφορεί από σήμερα.

google photos

Πλέον, θα μπορείς εντός της εφαρμογής να βλέπεις όλες τις φωτογραφίες και τα video από μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή με ένα συγκεκριμένο θέμα να είναι ομαδοποιημένες. Παράλληλα, φέρει μια νέα μπάρα πλοήγησης όπως και ένα νέο Memories feature. Πλέον, η νέα μπάρα πλοήγησης έχει τέσσερα tabs: Photos, Memories, Library και Search.

Η νέα ενημέρωση του Google Photos κάνει από σήμερα το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ και θα καταφθάσει και σε άλλα μέρη του κόσμου τους επόμενους μήνες. Στα gifs που ακολουθούν μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.