Η Google ανακοίνωσε το Magic Editor κατά τη διάρκεια του Google I/O του 2023. Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο εντός του Google Photos app στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Με το Magic Editor μπορείς με τη βοήθεια της generative Ai να πραγματοποιήσεις περίπλοκο editing σε φωτογραφίες.

Σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τους κακόβουλους χρήστες, η Google φαίνεται ότι σκοπεύει να βάλει ορισμένες δικλείδες ασφαλείας που απαγορεύουν το editing συγκεκριμένου είδους φωτογραφιών, όπως ταυτοτήτων, αποδείξεων, φωτογραφιών με στοιχεία ταυτοπροσωπίας, ανθρώπινα πρόσωπα και μέλη σώματος.

Ο κώδικας που ανακαλύφθηκε στην έκδοση 6.60 του Google Photos θα εμφανίζει το μήνυμα που βλέπεις στις φωτογραφίες σε όποιον προσπαθεί να επεξεργαστεί τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.