Η Google φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε μία νέα λειτουργία του Google Photos με το όνομα Cinematic Moment. Η νέα λειτουργία θα είναι παρόμοια με το Cinematic Photo, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουν 3D εκδόσεις των φωτογραφιών μας. Όμως το Cinematic Moments επικεντρώνεται στο βίντεο.

Τις πληροφορίες αποκάλυψε ο Assemble Debug, αναλύοντας το APK της εφαρμογής, ώστε να βρει τα χαρακτηριστικά που έρχονται, αλλά δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένα. Η έκδοση της εφαρμογής που ερευνήθηκε είναι η 6.84.0.634885033. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι ποτέ σίγουρο πως το νέο χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει τελικά, καθώς είναι απλά δοκιμαστική υλοποίηση.

Cinematic Moment

Αυτό που κάνει η νέα λειτουργία, Cinematic Moment, είναι να μετατρέπει όλα τα βίντεο σε αργή κίνηση, ώστε να δώσει την κινηματογραφική αίσθηση που θέλουμε. Η μετατροπή θα γίνεται αυτόματα από την Google, όμως ενδέχεται να δίνεται μελλοντικά η επιλογή στον χρήστη.

Έτσι μπλοκάρεις στην Ελλάδα το ΙΜΕΙ του κινητού σε περίπτωση κλοπής για τους παρόχους!

Αυτά είναι πολύ ωραία εργαλεία που μπορούν να αυξήσουν τη δημιουργικότητά μας. Όταν και αν έρθει η νέα λειτουργία, ενδέχεται να βρούμε χρήση στα παλιά βίντεο που έχουμε τραβήξει και έχουμε ξεχάσει πως υπάρχουν. Ίσως βγει κάτι εντυπωσιακό από αυτά. Η νέα λειτουργία θα κάνει και τα νέα μας βίντεο πιο κινηματογραφικά. Προσωπικά θα προτιμούσα να σταθεροποιεί τα βίντεό μας, καθώς το βρίσκω πιο χρήσιμο. Εσείς τι λέτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.