Η Google Ιαπωνίας παρουσίασε σήμερα ένα πολύ χαριτωμένο προσωπικό βοηθό, το Google Panda. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το Google Panda δεν είναι απλά χαριτωμένο, αλλά και εξαιρετικά έξυπνο. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Google Now, ο γλυκύτατος βοηθός μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα. Ρωτήστε το οτιδήποτε, και θα απαντήσει σχεδόν αμέσως. Το Google Panda αναγνωρίζει 50 γλώσσες, έτσι δεν φτιαγμένος μόνο για την Ιαπωνία.

google-panda

Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones, το Google Panda είναι προστατευόμενο από τους κραδασμούς, καθώς είναι κατασκευασμένο από χνουδωτή γούνα, που εξασφαλίζει ότι το εσωτερικό παραμένει ασφαλής σε περίπτωση πρόσκρουσης. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το Panda στο χέρι σας όταν βγείτε έξω – είτε για έναν περίπατο, ή να κάνετε τζόκινγκ – και αν το επιθυμητέ δεν θα σας αφήσει ποτέ μόνους.

Ο νέος προσωπικός βοηθός έρχεται σε δύο εκδόσεις και ανάλογα το μέγεθος που θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Google Panda 5 και το Google Panda 6, ενώ είναι φτιαγμένο ακόμα και για “τους ανθρώπους που συνήθως δεν χρησιμοποιούν συσκευές”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση του Google Panda στο παρακάτω βίντεο.

Αααα ξέχασα να σας πω, πως η Google εύχεται σε όλους μας Καλή Πρωταπριλιά !

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.