Μια πολύ καλή προσφορά θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί ο χρήστης που θα αγοράσει τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro, καθώς θα του δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει εντελώς δωρεάν για 6 μήνες το Google One με 2TB χώρο. Η τιμή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αγγίζει τα 9.99 ευρώ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε λογαριασμός Google έρχεται με 15GB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν, χώρος ο οποίος διαμοιράζεται μεταξύ του Google Drive, του Google Photos και το Gmail. Αλλά με όλες τις φωτογραφίες που πιθανόν να έχεις και τα videos ο χώρος αυτό εξαντλείται σύντομα. Και κάπου εδώ έρχεται το Google One, το οποίο σου υπόσχεται περισσότερο χώρο και ορισμένα άλλα πλεονεκτήματα τα οποία θα αναφερθούν παρακάτω.

Το κύριο πλεονέκτημα του Google One είναι ότι μπορείς να μοιραστείς τον χώρο που θα αγοράσεις με ως και πέντε μέλη. Οι προσωπικές φωτογραφίες πάντως και τα αρχεία είναι προσβάσιμες μόνο από από τον κάθε κάτοχο, εκτός και αν επιλέξεις να τα μοιραστείς με άλλα άτομα.

Με το Google One ο χρήστης αποκτά και πρόσθετα features στο Google Photos. Όπως για παράδειγμα το Portrait Light, το Portrait Blur, διαθέσιμα τόσο στο Android όσο και στο iOS τα οποία σου επιτρέπουν να φωτίσεις περισσότερο τα πρόσωπα και να εξαλείψεις τις σκιές ή το θόλωμα για το bokeh effect, ενώ φυσικά έρχεται και το Magic Eraser.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.