Λίγες βδομάδες πριν, η Google είχε ξεκινήσει την δοκιμή ενός εντελώς νέου σχεδιασμού της κάρτας καιρού στο Google Now. Η δοκιμή λοιπόν τελείωσε και ο νέος σχεδιασμός είναι πλέον διαθέσιμος για κάθε Android συσκευή.

google-weather-update

Αν και φαίνεται να είναι μια server-side αλλαγή, έχοντας την πιο πρόσφατη έκδοση του Google app για Android (5.8.50.19) ο νέος σχεδιασμός έρχεται πιο γρήγορα στην συσκευή σας. Γι ‘αυτό φροντίστε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή μέσα από το Play Store. Αν εξακολουθείτε να μην βλέπετε το νέο σχεδιασμό, θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή. Η Google είναι γνωστό ότι αγαπά την σταδιακή κυκλοφορία ενημερώσεων και αλλαγών.

weather_google-now-frog

Η νέα κάρτα καιρού δεν είναι μόνο πιο όμορφη από ό,τι πριν, αλλά φέρνει επίσης πολύ περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ωριαίες συνθήκες του ουρανού και πιθανές βροχοπτώσεις, σοβαρές προειδοποιήσεις καιρού, μια πιο αναλυτική πρόγνωση δέκα ημερών, πληροφορίες ποιότητας του αέρα, δείκτη UV, καθώς και τις ώρες ανατολής και δύσης. Οι αναζητήσεις για συγκεκριμένες τοποθεσίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αυτήν την τοποθεσία, ώστε να εμφανίζονται άμεσα στη γραμμή αναζήτησης όταν κοιτάτε τις καιρικές συνθήκες.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα χρώματα του φόντου αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τις καιρικές συνθήκες, ενώ πρωταγωνιστεί και ένας βάτραχος, ο οποίος σύμφωνα με την Google θα είναι ο μετεωρολογικός σας φίλος.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.