Όπως σημειώνει το androidauthority, η Google δεν χρησιμοποιούσε πάντα τον Pixel launcher σαν τον default launcher στα τηλέφωνά της. Η εταιρεία είχε και τον Google Now launcher στη σειρά Nexus, κάνοντάς τον επίσης διαθέσιμο και σε συσκευές άλλων brands.

To 9to5google επιβεβαιώνει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι ο launcher θα σταματήσει να λειτουργεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Μάλιστα, αν ο χρήστης δεν πραγματοποιήσει τη μετάβαση σε έναν διαφορετικό launcher το τηλέφωνο θα μεταβεί στην προεπιλογή.

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη. Η εταιρεία είχε αποσύρει τον launcher από το Play Store το 2018 και τον κατέστησε μη συμβατό με τις περισσότερες συσκευές του Android, ενώ δεν υποστηρίζει και πρόσφατες εκδόσεις του λειτουργικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.