Είδαμε τις τελευταίες μέρες την Google να αλλάζει την ονομασία του νέου της launcher από Google Experience Launcher σε Google Now Launcher. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ίσως τον δούμε διαθέσιμο και γι’αλλες συσκευές μέσω Play Store. Μέχρι όμως να γίνει κάτι τέτοιο μπορούμε να κατεβάσουμε τον εν λόγω launcher από άλλες πηγές.

nexus_5_official_9

Γι’αρχή πριν κάνουμε οτιδήποτε πρέπει να αναβαθμίσουμε το Google Now στην τελευταία έκδοση μέσω Play Store. Όταν τελειώσουμε με το update κατεβάζουμε το Nexus 5 GoogleHome .apk από εδώ. Για να εγκαταστήσουμε εφαρμογές εκτός Play Store πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις της συσκευής, ασφάλεια και τικάρουμε την επιλογή άγνωστες πηγές.

Με το Google Search και το GoogleHome .apk εγκατεστημένα στο κινητό μας μπορούμε να επιλέξουμε τον Google Now launcher πατώντας το home button του κινητού μας. Προς το παρόν αναφορές λένε ότι τρέχει καλά σε Samsung Galaxy S4 και HTC One. Προσωπικά το δοκίμασα στο Galaxy S3 μου και δουλεύει άψογα. Όσοι το δοκιμάσετε σε άλλες συσκευές περιμένουμε την άποψη σας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.