Τελευταία οι διαρροές για το Nexus 6 έχουν πάρει φωτιά. Πρόσφατα είδαμε renders και φωτογραφίες από την συσκευή, ενώ πιθανότατα γνωρίζουμε και όλα τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τις φήμες το περιμένουμε με οθόνη 5.9 ίντσες και ανάλυση 1440×2560, μεγαλύτερη από ότι ο ανταγωνισμός του.

nexus 6 vs iphone 6 plus

Αυτή τη φορά κάποιος βρήκε το χρόνο και το μεράκι, ώστε να φτιάξει ένα βίντεο βασισμένο στα renders και τις φωτογραφίες, στο οποίο συγκρίνει το επόμενο τηλέφωνο της Google με τις τωρινές ναυαρχίδες. Μέσα από το βίντεο το βλέπουμε δίπλα στα Samsung Galaxy Note 4, Galaxy S5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, ακόμα και δίπλα σε BlackBerries. Δεν είμαστε σίγουροι για τις διαστάσεις της συσκευής, αλλά στις 5.9 ίντσες το περιμένουμε λίγο μεγαλύτερο από το Note 3, αλλά στο βίντεο τα βλέπουμε στις ίδιες διαστάσεις.

Όπως και να έχει η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από την Motorola και θα έχει στο εσωτερικό της Snapdragon 805, 13MP κάμερα με Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας, μπαταρία 3200mAh και φυσικά Android L.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.