Κυκλοφόρησαν σήμερα πληροφορίες που θέλουν τα Google Messages να αποκτούν μηνύματα μέσω δορυφόρου. Αυτό φαίνεται στον κώδικα της εφαρμογής μηνυμάτων του Android και μάλιστα φαίνεται να είναι σε συνεργασία με την Garmin, ώστε να γίνει χρήση του συστήματος της τελευταίας, σε μηνύματα έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου.

Πιο συγκεκριμένα ο Neïl Rahmouni ανακάλυψε αναφορές εντός της εφαρμογής που δείχνουν ενδεχόμενη άφιξη της δυνατότητας δορυφορικής επικοινωνίας. Είναι ο ίδιος που ανακάλυψε και την πιθανή συνεργασία με τη Garmin.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, οι υπηρεσίες της Garmin δορυφορικής επικοινωνίας είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 150 χώρες. Κάτι τέτοιο θα δώσει σαφές προβάδισμα στο Android σε σχέση με την Apple, όπου το αντίστοιχο σύστημα είναι διαθέσιμο σε πολύ λίγες χώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.