Η Google διαθέτει επτά νέα updates και features στις Android συσκευές, με την πιο σημαντική εξ αυτών να είναι για το Google Messages και πιο συγκεκριμένα η επεξεργασία μηνυμάτων, που οποίο πλέον σου επιτρέπει να επεξεργαστείς μηνύματα ως και 15 λεπτά μετά την αποστολή.

Το πρόστιμο για πειραγμένους αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης

Αυτό επιτυγχάνεται πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το απεσταλμένο RCS μήνυμα και στη συνέχεια επιλέγοντας το εικονίδιο του μολυβιού που εμφανίζεται στη κορυφή της οθόνης. Η εν λόγω ενημέρωση κάνει σήμερα το ντεμπούτο της για όλα τα τηλέφωνα με Android 8 και άνω.

Παράλληλα η Google ανακοίνωσε βελτιώσεις στο instant hotspot το οποίο θα επιτρέψει τους χρήστες να συνδέσουν ένα Androdi tablet ή Chromebook στο hotspot του τηλεφώνου με ένα απλό tap χωρίς να απαιτείται password.

Τέλος το Google Home Favorites widget το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να ελέγχουν τις smart home συσκευές τους, είναι πλέον διαθέσιμο σε public preview.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το google messages λειτουργούσε άψογα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και στελνει μόνο sms και ενώ δείχνει σε σύνδεση δεν λειτουργουν τα rcs μυνηματα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.