Η εφαρμογή Google Maps αποκτά νέες λειτουργίες για να μας βοηθήσουν με λίστες στα καλοκαιρινά (και όχι μόνο) ταξίδια. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να ανακαλύψουμε χρήσιμες λίστες, από κορυφαίους ταξιδιωτικούς ιστότοπους και από την κοινότητα των χρηστών, ξεκινώντας από πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά.

Όταν κάνουμε αναζήτηση για μια από τις χώρες αυτές στο Google Maps, θα μπορούμε να σύρουμε προς τα πάνω για να δούμε τις λίστες προτάσεων, από άτομα που γνωρίζουν καλά την πόλη, όπως δήλωσε η Google. Θα υπάρχουν και λίστες από αγαπημένες ιστοσελίδες που θα περιλαμβάνουν επιλεγμένα εστιατόρια από το Inatutation, οδηγούς του Lonely Planet και τα δρομολόγια 36 ωρών από τους New York Times. Θα έχει και οδηγούς για φαγητό και κρατήσεις, από το OpenTable, για τα καλύτερα εστιατόρια.

Θα υπάρχουν φυσικά και προτάσεις με τα μέρη που αγαπάνε οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Google Maps και που τους έχουν δώσει πολλές και καλές βαθμολογίες. Η λειτουργία θα ξεκινήσει σε περισσότερες από 40 πόλεις σε ΗΠΑ και Καναδά, ενώ μελλοντικά θα έρθει και προς τα μέρη μας.

Google maps λίστες

Η λίστα Trending θα ανανεώνεται εβδομαδιαία με μέρη που έχουν αυξήσει την δημοτικότητά τους πρόσφατα.  Η λίστα Top θα εμφανίζει μέρη που αγαπούν για πολύ καιρό οι χρήστες και η λίστα Gems θα περιλαμβάνει κρυμμένα διαμάντια για να επισκεφτεί ο χρήστης.

Google maps λίστες

Για την συλλογή των πληροφοριών η Google χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να βρει όλες τις πληροφορίες από την κοινότητα των χαρτών.  Όταν κοιτάζετε ένα εστιατόριο και κάνετε κύλιση στις φωτογραφίες του φαγητού, η τεχνητή νοημοσύνη θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς ονομάζεται ένα πιάτο και να σας δείξει πόσο κοστίζει, εάν είναι δημοφιλές και αν είναι χορτοφαγικό ή vegan.

Σβήσε αμέσως αυτές τις εφαρμογές πριν σε θεωρήσουν κυβερνοεγκληματία

Τέλος, οι Χάρτες αποκτούν νέα εμφάνιση, διαθέτοντας μια πιο καθαρή αρχική οθόνη με λιγότερες καρτέλες, με στόχο να κάνουν πιο εύκολη την εύρεση τοποθεσιών στον χάρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.