Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό εξετάζει να προσθέσει το Google Maps στην εφαρμογή του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μήνυμα που στάλθηκε στα μέλη του Google Maps Preview program το επόμενο μεγάλο feature που θα προστεθεί να είναι η αυτόματη παρουσίαση των τιμών των διοδίων σε δρόμους και γέφυρες, κάτι που θα κάνει πιο εύκολη την απόφαση για αποφυγή διοδίων.

Google Maps

Η επιβεβαίωση ήρθε από ένα μέλος του preview προγράμματος που του δόθηκαν οδηγίες να διεξάγει έρευνα για να κατευθύνει την ομάδα του Google Maps, πως θα μπορούσε να υλοποιήσει καλύτερα το χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με το μήνυμα, οι τιμές των διοδίων και ίσως το συνολικό κόστος θα εμφανίζεται μαζί με την διαδρομή πριν ο χρήστης την επιλέξει, επιτρέποντάς σου να αποφασίσεις αν θα επιλέξεις να εξοικονομήσεις χρόνο ή χρήμα, με την αποφυγή των διοδίων.

Προς το παρόν το Google Maps ανιχνεύει την ύπαρξη διοδίων και μας έχει βοηθήσει άπειρες φορές ωστόσο δεν αναφέρει τιμές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.