Εντυπωσιάζει η νέα λειτουργία των Google Maps που προσφέρει ρεαλιστική απεικόνιση των σημαντικότερων σημείων της Αθήνας.

Μια από τις νεότερες λειτουργίες που έφθασαν στη χώρα μας είναι το Immersive View, το οποίο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη, επιτρέποντάς σου να περιηγηθείς από ψηλά σε μέρη τοπόσημα της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο αλλά και σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει το κινητό του τηλέφωνο και να επιλέξει το σημείο ενδιαφέροντος που επιθυμεί. Αν το μέρος υποστηρίζεται από το Immersive View θα εμφανιστεί μια καρτέλα για να κάνει εικονικό tour. Ουσιαστικά σου προσφέρει μια ρεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου. Παράλληλα, μέσω του Immersive View ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί – μεταξύ άλλων – για τον κυκλοφοριακό φόρτο στους γύρω δρόμους όπως και για τις καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.