Το Google Maps είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο, την οποία χρησιμοποιούν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για πλοήγηση, για εστιατόρια, για τιμές βενζίνης, αξιοθέατα και για διάφορα άλλα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Αν και η εφαρμογή θεωρείται αξιόπιστη, υπάρχουν πάντα δρόμοι μέσα στην εφαρμογή, οι οποίοι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Και όμως, αυτά τα λάθη γίνονται επίτηδες με στόχο την προστασία της υπηρεσίας από το να την αντιγράψει κάποιος. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτούς τους fake δρόμους σαν ένα είδος watermark. Αν μια εξωτερική υπηρεσία χαρτών αντιγράψει μέρη του Google Maps και κάνει το λάθος χρήσης των fake αυτών δρόμων, η Google θα μπορέσει να αποδείξει ότι η υπηρεσία αντέγραψε τους χάρτες της παράνομα.

Google Maps τιμή βενζίνης ! Με ένα “κλικ” για κάθε πρατήριο στην Ελλάδα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Χαλίδης και είμαι τοπικός οδηγος επιπέδου 3 Goigle Maps στο Δήμο Δάφνης-Υμμητού. Εάν ισχύει το Fake Roads τότε καλώς έγινα οδηγός διότι η Google Maps βάζει προορισμό απο Λόφο Κυνοσάργους που ειναι αδιέξοδος προς όλη την Δυτική Αττική, για εκκλησίες, σχολεία, καταστήματα, άλλους δρόμους κτλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.