Το Google Maps ήδη παρέχει στους χρήστες πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, όπως οδηγίες εύρεσης του προορισμού σου, μέρη για φαγητό και διασκέδαση και άλλα. Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, άρχισε να προτείνει διαδρομές με τις οποίες θα καταναλώνεις λιγότερη βενζίνη και οι οποίες θα παράγουν λιγότερες εκπομπές διοξειδίου.

οικονομική διαδρομή Google Maps

Η Google όμως σύντομα θα το πάει ένα βήμα πιο πέρα, καθώς θα σου επιτρέπει να επιλέγεις τον τύπο του αυτοκινήτου και εξοπλισμένο με τις εν λόγω πληροφορίες θα σε στέλνει στην πιο οικονομική διαδρομή. Δηλαδή, αν το αυτοκίνητο καίει βενζίνη, πετρέλαιο, είναι ηλεκτρικό ή hybrid.

Ο τύπος του οχήματος είναι πολύ σημαντικός, καθώς έχουν διαφορετικό efficiency στους δρόμους. Τα περισσότερα οχήματα εσωτερικής καύσης, καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο σε εθνικές οδούς, ενώ στη πόλη η κατανάλωση είναι αυξημένη. Τα hybrids έχουν καλύτερο efficiency στις πόλεις, ενώ τα ηλεκτρικά στις χαμηλότερες ταχύτητες, Το Google Maps θα μπορεί με αυτές τις πληροφορίες να σου προτείνει τη διαδρομή που θα κάψεις το λιγότερο καύσιμο.

Windows 12 το 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.