Το Google Maps είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης στον κόσμο του διαδικτύου και η εταιρεία φροντίζει να την κρατάει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Μια από αυτές είναι και η επιλογή 3D η οποία κάνει τη θέαση του περιβάλλοντος πιο ρεαλιστική και φιλική στο μάτι.

google maps 3d

Παράλληλα, όπως σημειώνει το newsauto μπορείτε να έχετε συγκεκριμένες επιλογές ταυτόχρονα ενεργοποιημένες. Όπως να έχετε ανοιχτή τη 3D θέαση μαζί με την κυκλοφορία. Με αυτήν εμφανίζεται στους χάρτες η κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο αλλά και κάποιο ατύχημα που τυχόν έχει γίνει.

Το μεγαλύτερο ωστόσο update αποτελεί η είσοδος της τεχνητής νοημοσύνης αρχικά στο Google Maps Search και θα σου εμφανίζει τοποθεσίες σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου. Ο πλοηγός αναβαθμίζεται και αυτός. Στις λεπτομέρειες χάρτη υπάρχει μια νέα λειτουργία street view, η οποία ξεχωρίζει τους κανονικούς δρόμους από κάποια στενά δρομάκια και αδιεξόδους, καθώς και τις λωρίδες όπου ο δρόμος σπάει με ένα μπλε χρώμα. Φυσικά, τα νέα χρώματα είναι το άλλο μεγάλο δυνατό χαρτί του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.