Το Google Maps υποστήριζε την παρουσίαση κτιρίων σε 3D εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η εφαρμογή επιτρέπει την παρουσίαση αυτών των κτιρίων σε 3D κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο κινητό σου όπως και στο Android Auto.

Τα 3D κτίρια στο Google Maps δεν εμφανίζονται εκ προεπιλογής, αλλά αντίθετα ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει την ενεργοποίηση του αντίστοιχου layer. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έκανε το ντεμπούτο της η λειτουργία αλλά είναι πρόσφατη σε κάθε περίπτωση, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο σε έναν σχετικά μικρό αριθμό χρηστών, στην παρούσα φάση. Σύντομα λογικά θα το δούμε διαθέσιμο για όλους.

Σε 3D τα κτίρια παρουσιάζονται και μέσα σε πόλεις αλλά φυσικά και σε μικρότερες περιοχές. Δεν εμφανίζονται εκ προεπιλογής αλλά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το 3D view πριν την έναρξη της πλοήγησης. Την εμφάνισή του για ακόμη λιγότερους χρήστες κάνει το χαρακτηριστικό και στο Android Auto.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.