Η Google βρίσκεται στην σκηνή το ετήσιου Google I/O και πριν από λίγα λεπτά παρουσίασε μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή για smartphones. Το Google Lens είναι εδώ και επιτρέπει στο smartphone σας να κατανοεί τι συμβαίνει σε μια φωτογραφία, βίντεο ή κάποιες ζωντανές πληροφορίες. Για παράδειγμα, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας μπροστά από ένα λουλούδι και το Google Lens θα σας πει ποιο είδος λουλουδιού είναι! Στοχεύστε τη κάμερα σε μια πινακίδα εστιατορίου για να δείτε κριτικές και άλλες πληροφορίες που εμφανίζονται. Το νέο σύστημα AI συνεργάζεται με το Google Photos και το Assistant.

Ένα άλλο εντυπωσιακό εργαλείο του Google Lens είναι η δυνατότητα να τραβάτε με το τηλέφωνό σας το αυτοκόλλητο ρύθμισης του Router σας και αυτό να σας συνδέει αυτόματα στο δίκτυο. Σε συνδυασμό με το Assistant, το Google Lens επιτρέπει επίσης στους χρήστες να στοχεύουν το τηλέφωνό τους σε μια πινακίδα για μια συναυλία και να προσθέτουν αυτόματα το συμβάν στα ημερολόγιά τους ή ακόμα και να αγοράζουν εισιτήρια εκείνη τη στιγμή.

Το Google Lens αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης εστίασης στο AI από την εταιρεία. Με το Photos και το Assistant, το Google Lens θα επιτρέψει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν φυσικότερα με οπτικά και ηχητικά συνθήματα με το smartphone τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.