Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης της Google, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παρουσίαση του νέου Google Home.

google-home

Το Google Home είναι η απάντηση της εταιρείας στο Amazon Echo. Είναι λοιπόν μια συσκευή που εκτελεί φωνητικές εντολές, οι οποίες επεξεργάζονται από το Google Assistant, με σκοπό να κάνουν το σπίτι μας πιο έξυπνο.

google-home-f

Η συσκευή σχεδιαστικά είναι ένα κόσμημα και δύσκολα κάποιος θα διαφωνήσει με αυτό. Στο πάνω μέρος του Google Home βρίσκονται 4 LED λυχνίες που ανάβουν κάθε φορά που αναγνωρίζουν το γνωστό “Okay, Google, που ξέρουμε τόσα χρόνια από το smartphone μας. Μόλις ενεργοποιηθεί, είναι έτοιμο να εκτελέσει οποιαδήποτε διαθέσιμη εντολή του δώσουμε.

Η Google για να επιτύχει ακρίβεια στην αναγνώριση των εντολών μας ακόμα κι από μεγάλες αποστάσεις, έχει εξοπλίσει το Home με σύστημα μικροφώνων υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας.

google-home-%cf%82
Το Google Home είναι ακόμη σε θέση να ελέγχει συνδεδεμένες συσκευές από την Nest, τα SmartThings, την Philips και το IFTTT, ενώ αν έχετε ένα Chromecast θα μπορείτε να κάνετε stream περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για streaming μουσικής από το YouTube, το Google Music, το Spotify, το Pandora, το Tunein και το iHeart Radio, την οποία αναπαράγει από το ενσωματωμένο Hi-Fi ηχείο που διαθέτει.

Το Google Home θα κοστίζει $129 και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.