Η Google φαίνεται πως δουλεύει πάνω στο σενάριο αντικατάστασης των SMS στο Android με τη δική της εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, Hangouts. Η εταιρεία δε σταματάει όμως εδώ. Ο συνιδρυτής του Android-Police, Artem Russakovskii, υποστηρίζει πως η Google, θέλει να φέρει άλλα δύο νέα προϊόντα στο τραπέζι, το Nexus Leep και το Nexus Shining.

google-hangouts-ios-android-chrome

Βέβαια όπως λέει και ο Russakovskii, όλα αυτά είναι απλά φήμες και δεν είναι 100% σίγουρο πως έχουν βάση. Όμως μιας και είμαστε προ το πυλών για τη νέα έκδοση λογισμικού της Google, Android 4.4 KitKat, το έδαφος είναι παραπάνω από πρόσφορο  για να δούμε τέτοιες αλλαγές να λαμβάνουν χώρα.

Σκεφτείτε το Google Hangouts κάτι σαν το iMessage αλλά για το Android. Ότι δηλαδή στείλετε σαν μήνυμα κειμένου, θα μεταδοθεί μέσω Hangouts αντί της κλασσικής εφαρμογής SMS. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να υπάρχει αμοιβαία συμφωνία Google και κατασκευαστή, κάτι που μέχρι στιγμή είναι εύκολο να γίνει μόνο στις συσκευές Nexus.

Τώρα όσον αφορά τα Nexus Leep και Shining δεν γνωρίζουμε τίποτα περεταίρω παρά μόνο τα ονόματά τους. Ίσως το Shining να αφορά κάποια εφαρμογή που θα λειτουργεί ως φακός; Θα το δούμε στο μέλλον.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.