Αν είστε κάτοχος ενός Motorola Moto X ή αν έχετε περασμένη κάποια custom ROM που να βασίζεται στο Android 4.4 θα έχετε παρατηρήσει ότι ένα από τα πιο cool feature αυτής της έκδοσης, το νέο Google Dialer δεν είναι πλήρως διαθέσιμο στη συσκευή σας. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτός από Nexus ή κάποια Google Play Edition δεν θα απολαύσετε στο μέγιστο το KitKat.

Android-4.4-KitKat-Dialer

Το κακό με το νέο γραφικό του dialer είναι ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχουν καταργήσει την δυνατότητα να αλλάζεις καρτέλες επαφών κλήσεων και ιστορικού κάνοντας απλά swipe με τα δάχτυλα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το είχαν συνηθίσει θα πρέπει να προσαρμοστούν. Όμως ο νέος dialer έχει μια καινούρια λειτουργία που πραγματικά τα σπάει. Έτσι υποστηρίζει Google Search μαζί με με αναγνώριση κλήσεων που τραβάει δεδομένα από το internet. Αυτή δυστυχώς την λειτουργία θα την βρείτε μόνο σε Nexus ή σε μια GPE συσκευή διότι το app είναι close source.

Android-the-fure-is-calling-1

Φυσικά υπάρχει τρόπος να περαστεί ο Google Dialer στην συσκευή μας χωρίς αναγκαστικά να είναι Nexus και να απολαύσουμε όλα τα νέα feature που φέρνει. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να είναι root και φυσικά να τρέχει κάποια custom ROM με έκδοση 4.4. Αν δεν είναι root η συσκευή μην την περάσετε καθώς ο Dialer δεν θα κάνει ούτε κλήσεις.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ τα APK με αναλυτικότερες οδηγίες εγκατάστασης και να πειραματιστείτε.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.