Η Google ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία της Google Clips. “Ένα εντελώς καινούργιο είδος κάμερας”, ανέφεραν οι δημιουργοί και ίσως να μην έχουν άδικο. Μοιάζει με action camera, ωστόσο είναι πολλά περισσότερα. Αν θέλουμε να το δούμε… μπακαλίστικα πρόκειται για μια κάμερα που βγάζει φωτογραφίες μόνη της τις στιγμές που πρέπει.

Σαφώς και δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς λειτουργεί η GC, όμως ξέρουμε πως θα “αναζητά” χαμόγελα, πρόσωπα και θα επιλέγει στιγμές στις οποίες θα μπορεί να τραβήξει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Τώρα θα υπάρξουν και εκείνοι που θα πουν “τι γίνεται με τις προσωπικές στιγμές”, όμως η λύση είναι απλή και εδώ.

Όπως κάθε κάμερα έτσι και αυτή, διαθέτει indication light ώστε να είναι σαφές πότε είναι σε λειτουργία. Δεύτερον, όλο το υλικό αποθηκεύεται στη συσκευή. Μόνο με την έγκριση του χρήστη μεταφέρεται στο Google Photos.

Στο τεχνικό κομμάτι, πρόκειται για μια κάμερα 130 μοιρών, που μπορεί να απαθανατίσει 15 frames ανά δευτερόλεπτο. Μπορεί να “αντέξει” έως και τρεις ώρες σε smart capture mode.

Διαθέτει 16GB μνήμης και μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία είτε μέσω καλωδίου, είτε με τη χρήση wi-fi. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έγινε γνωστή, ωστόσο μάθαμε πως θα κοστίζει 249 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.