Η Google χρησιμοποιεί μοντέλα μηχανικής μάθησης για να προσφέρει πλήθος χρήσιμων χαρακτηριστικών σε όλα της τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς browser Chrome. Σε ένα blog post που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες αναφέρεται σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους σε περισσότερους χρήστες και απογειώνουν την εμπειρία.

Το Safe Browsing αρχικά, είναι ένα χαρακτηριστικό που βασίζεται στη μηχανική μάθηση και το οποίο εμφανίζει ειδοποιήσεις όταν ο χρήστης προσπαθεί να πλοηγηθεί σε μια επικίνδυνη ιστοσελίδα. Η αλήθεια είναι πως είναι διαθέσιμο εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, ωστόσο πλέον βασίζεται σε νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης το οποίο θα αναγνωρίζει 2.5 φορές περισσότερα πιθανώς επιβλαβή sites.

Η Google επιπλέον θα διαθέσει ένα νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης με τον Chrome M102, το οποίο θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του χρήστη, προστατεύοντάς τους από επιβλαβείς web ειδοποιήσεις.

Από τη μία πλευρά, οι ειδοποιήσεις σελίδων βοηθούν στην παροχή ενημερώσεων από ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν- από την άλλη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά για ηλεκτρονικό fishing, κακόβουλο λογισμικό ή ψεύτικα μηνύματα. Ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε τη μηχανική μάθηση για να προσδιορίσουμε τα push notifications που οι άνθρωποι είναι πιθανό να αγνοήσουν και να τα αποκλείσουμε αυτόματα.

Μηχανική μάθηση θα χρησιμοποιηθεί και στα Journeys, όπου ο Google Chrome θα οργανώνει το ιστορικό σε κατηγορίες, με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες σε μια κατηγορία / ένα θέμα.  Η μηχανική μάθηση δεν τελειώνει εδώ. Έρχεται και στην toolbar του Google Chrome για να επισημάνει τις πιο χρήσιμες ενέργειες για εσένα. Όπως φαίνεται και στα screenshots, το button δίπλα στη μπάρα θα αλλάζει, ανάλογα με το τι ελπίζει ο Chrome πως θέλεις να κάνεις.

Εύκολη μεταφορά eSIM σε νέο iPhone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.