Η Google Camera σε συνδυασμό με τους καλύτερους post-processing αλγορίθμους, έχει αλλάξει ριζικά το παιχνίδι στο χώρο των smartphone καμερών. Και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος, που τα Google Camera ports είναι τόσο περιζήτητα σε μη Google smartphones. Με το σωστό ported Google Camera app μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εξαιρετικές δυνατότητες του software της Google σε συνδυασμό με την κάμερα του smartphone σου για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Πως να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ένα Google camera port:

  • Αρχικά, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι η συσκευή σου υποστηρίζει το Camera2 API. Εκτός από το Camera2 API, η Google camera απαιτεί και τα Google Play Services να τρέχουν. Το app θα κρασάρει αν προσπαθήσεις να το τρέξεις σε ένα smartphone χωρίς Google Apps. Μπορείς βέβαια να κατεβάσεις το MicroG ή Gcam Services Provider 
  • Κατέβασε το πιο συμβατό APK αρχείο και εγκατέστησέ το. Ίσως χρειαστεί και η εγκατάσταση πρόσθετων XML configuration αρχείων.
  • Τέλος, κάνεις επανεκκίνηση το app.

To XDA Developers έχει ένα πολύ χρήσιμο θέμα, με συνδέσμους προς κάθε Google Camera port.  Όπως εξηγεί μπορεί να υπάρχουν καλύτερες εκδόσεις διαθέσιμες, αλλά τα εν λόγω ports θα λειτουργούν για τους περισσότερους χρήστες. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.