Η Google Camera είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να βελτιώσεις την ποιότητα της κάμερας της συσκευής σου. Πρόκειται στην ουσία για την εφαρμογή της κάμερας που η Google αναπτύσσει για τα Pixel smartphones της. Πλέον όμως, χάρη στην ενεργή κοινότητα των developers γίνεται διαθέσιμη και για τα υπόλοιπα smartphones.

Το smartphone σου πρέπει να υποστηρίζει το Camera 2 API. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν δουλέψει η Google Camera 8.7 που έγινε μόλις διαθέσιμη, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια άλλη έκδοση.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε αυτό το excel μπορείς να βρεις τη λίστα με τις επισήμως υποστηριζόμενες συσκευές. Τέλος στο Google Camera port hub μπορείς να βρεις όλες τις εκδόσεις της Google Camera.

Η Google Camera 8.7 είναι διαθέσιμη από εδώ όπου θα βρεις τα apks για Samsung, Snapdragon ή οποιοδήποτε άλλο Android smartphone.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατέβασα και εγκατέστησα το. Αρχείο. Στην φωτογραφία δείχνει απλά μαύρη οθόνη…. Δεν μπορώ. Να βγάλω καν φώτο και στο βίντεο μπορείς να βγάλεις βίντεο αλλά μόλις το βάζω σε 4k κλείνει η εφαρμογή κ τώρα δε ξαναμπαίνει…. Ξέρετε γιατί μήπως;;; έχω Samsung s22 ultra. Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.