Μια νέα φήμη από την Ινδία ισχυρίζεται ότι δύο νέα smartphones με τον branding της Google θα παρουσιαστούν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τα εν λόγω smartphones θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο μήνα στην Ινδία και σε άλλες χώρες. Οι συσκευές αυτές λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένες με 5 και 5,5 ιντσών οθόνες και θα θα κυκλοφορήσουν σε 32GB και 128GB εκδόσεις. Επιπλέον, θα τρέχουν το νέο Android 7.0 Nougat μαζί με το νέο Google Assistant ως ένα από τα “χαρακτηριστικά τίτλους του λογισμικού.”

google_phone_launch

Η πηγή δεν ισχυρίζεται ότι οι δύο αυτές συσκευές είναι το Nexus Marlin και το Nexus Sailfish, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Google να έχει δύο άλλες συσκευές υπό ανάπτυξη που μάλιστα να ταιριάζουν με τα φημολογούμενα Nexus του 2016. Το γεγονός ότι τα νέα smartphones θα ξεκινήσουν κάτω από το εμπορικό σήμα της Google εξηγεί επίσης γιατί έχουμε ακούσει φήμες να λένε πως το λογότυπο Nexus θα αντικατασταθεί με ένα “G” στο πίσω μέρος του Marlin και του Sailfish.

Nexus-sailfish-pre-design (2)

Τα δύο νέα Google-branded smartphones θα αποτελούν premium συσκευές σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστούν άμεσα με το iPhone της Apple. Οι συσκευές θα διαθέτουν επίσης ένα νέο μηχανισμό για τη μεταφορά δεδομένων από το iPhone, επιτρέποντας μια ομαλή μετάβαση για όσους αποφασίσουν να ξεφορτωθούν το iPhone τους για μία από τις νέες συσκευές της Google.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.