Τον Δεκέμβριο, η Google προχώρησε σε σειρά ανακοινώσεων σχετικά με μια σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, παρουσιάζοντας το Gemini – το μεγαλύτερο και πιο ικανό μοντέλο της στην ΑΙ.

Μεταξύ των ανακοινώσεων ήταν και η είδηση ότι το Bard θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια ειδικά ρυθμισμένη έκδοση του μοντέλου Gemini Pro – και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, από σήμερα, το Bard με το Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το Bard με το Gemini Pro είναι ιδιαίτερα ικανό να κατανοεί, να συνοψίζει, να αντιλαμβάνεται, να δημιουργεί κώδικα και να προγραμματίζει. Και, ως μέρος της τολμηρής και υπεύθυνης προσέγγισής μας για την τεχνητή νοημοσύνη, έχουμε συνεργαστεί εκ των προτέρων με εμπειρογνώμονες, νομοθέτες  και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας σχετικά με αυτή την επέκταση.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος αυτού, επεκτείνουμε επίσης τη δυνατότητα διπλού ελέγχου των απαντήσεων του Bard στα ελληνικά. Όταν κάνετε “κλίκ”  στο εικονίδιο “G” στο Bard, αυτό θα ελέγξει την απάντηση και θα αξιολογήσει αν υπάρχει περιεχόμενο στο διαδίκτυο που να την τεκμηριώνει. Όταν μια απάντηση μπορεί να ελεγχθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο,  μπορείτε να κάνετε “κλίκ”  στις μαρκαρισμένες φράσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που βρέθηκε στο Google Search, υποστηρίζοντας ή αντικρούοντας τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

Με αυτές τις ενημερώσεις, το Bard γίνεται πιο προσιτό, ικανό και ευέλικτο ώστε να υποστηρίζει τα πάντα, από σύνθετα  δημιουργικά projects μέχρι μικρές καθημερινές εργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.