Η Google επιτέλους λύνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του 2FA συστήματος με το Google Authenticator, καθώς πλέον η εφαρμογή προσθέτει δυνατότητα συγχρονισμού των στοιχείων με τον Google λογαριασμό σου. Παράλληλα, λαμβάνει και νέο εικονίδιο τόσο στο Android όσο και στο iOS.

google authenticator

Εν ολίγοις δεν θα κινδυνεύσεις να μείνεις εκτός των λογαριασμών σου αν χάσεις για οποιονδήποτε λόγο τη πρόσβαση στο Google Authenticator.  Πλέον θα συγχρονίζονται με τον Google λογαριασμό, ώστε να έχεις συνεχώς πρόσβαση σε αυτά για να μην κλειδωθείς ποτέ εκτός των υπηρεσιών στις οποίες έχεις ρυθμίσει το 2fa σύστημα.

Αυτό είναι το νέο animation φόρτωσης του Youtube στο Android (video)

Οι one-time κωδικοί αποθηκεύονταν μέχρι τώρα μόλις σε μια συσκευή. Με την απώλεια της συσκευής, πχ σε περίπτωση factory reset, τα στοιχεία δεν μπορούσαν να επαναφερθούν, εμποδίζοντας τους χρήστες να εισέλθουν σε οποιαδήποτε υπηρεσία είχαν ρυθμίσει το 2fa σύστημα με το Google Authenticator.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.