Για 6 ολόκληρα χρόνια, ο Σλοβάκος developer Tibor Kaputa, βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών Simple Mobile Tools, μια σουίτα 22 βασικών Android εφαρμογών η οποία είναι διαθέσιμη στο Play Store.

simple-mobile-tools

Το πρόβλημα είναι ότι κοστίζουν στο Play Store. Όμως ο developer των εφαρμογών, διαθέτει ακριβώς τις ίδιες επί πληρωμή εκδόσεις εντελώς δωρεάν στο F-Droid, από όπου μπορείς να τις κατεβάσεις και να τις έχεις εντελώς δωρεάν.

Η όλη ιδέα του ήταν να δημιουργήσει open source εφαρμογές χωρίς διαφημίσεις και με τις minimum απαραίτητες άδειες. Έχει φθάσει να μετρά πλέον 21 εφαρμογές με περισσότερα από 90 εκ. downloads στο Play Store. Απλά κάνεις μια αναζήτηση στο FDroid με τον όρο Simple Mobile Tools και θα σου εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές της σουίτας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.